Ni veliko stvari, ki jih je težje videti od poplavljeniih vozil. Še posebej, če so slednji ustvarjeni s pomočjo vrhunskih oblikovalcev in inženirjev priljubljenega bavarskega podjetja.

Očitno v nekaterih državah vozila zaradi pogostih poplav in drugih ekstremnih vremenskih razmer potrebujejo predvsem več oddaljenosti od tal. Večina mestnih vozil takšnega “offroad” varnostnega sistema enostavno nima, če pa te prihajajo še iz popolnoma drugačnega podnebja in države, je situacija še toliko bolj neugodna. Na Tajskem je BMW i8 je že zaradi znamke pravi eksot, njegov plug-in hibridni sistem pa to raznolikost še toliko bolj poudari. Da se zavedate, kako redko vozilo vozite, vas ob nakupu preseneti predvsem cena, ki v Aziji presega 230 tisočakov.

bmw-i8-flooded-full

Kaj se je z vozilom zgodilo ob rešitvi iz poplave ni znano (če so ga sploh že rešili), verjetno pa njegove električne komponente niso preživele vodnega potopa. Fotografija najverjetneje prihaja iz glavnega mesta Bangok, kjer v zadnjih dneh doživljajo hude poplave.

Vir: Carlist.my

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code