Slavni ženevski avtomobilski salon se nevzdržno približuje, na njemu pa bo, tako kot vedno eden glavnih razstavljalcev ravno BMW, za nas pa bodo bojda imeli tudi presenečenje.

BMW se v zadnjem mesecu pred ženevskim avtomobilskim salonom, mrzlično pripravlja na enega največjih avtomobilskih dogodkov v Evropi. Kot vedno, bo BMW v Švici eden največjih razstavljalcev, do sedaj pa so že napovedali razkritje nove generacije modela BMW X4, ter BMW M5 s Competition paketom. Ko smo že mislili, da je to vse, pa nas je zadela novica, da BMW pripravlja tudi skrivnostni koncept.

Po poročanju spletnega portala BMWBLOG.com ima M oddelek za nas posebno presenečenje. Koncept, ki bo predstavljen v Ženevi, naj bi bil osnovan na platformi BMW M8, vendar naj bi bil obenem vizualno od slednjega tudi popolnoma drugačen. Preden se govorice in ugibanja razširijo, lahko že tako povemo, da to ne bo M superšportnik, ki bi nasledil legendarnega BMw M1, temveč bo koncept že dovolj dober približek dejanskemu produkcijskemu avtomobilu, ki pa bo vseeno znotraj družine z oznako serije 8. Če že moremo ugibati, bi se nam zagotovo lahko obetal BMW serije 8 Gran Coupe ali celi BMW M8 Gran Coupe, ki bi zagotovo izgledal fantastično, vendar za končne odgovore še počakajmo nekaj časa, saj bo v naslednjih tednih do avtomobilskega salona, znano več informacij.

BMWBLOG-M8-prototype (7)

Vir: BMWBLOG

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code