Izbira barve karoserije je seveda stvar okusa, vendar po spodnjih fotografijah sodeč bavarskemu "autobahn bomberju" najbolj paše rdeča barva. M6 Coupe je pravi maneken, s pomočjo poprodajnih platišč pa športnik na cesti še nekoliko bolj izstopa.

Vorsteiner je BMW M članu dostavil nekaj aerodinamičnih delov in nova platišča, ki skupaj dokazujejo, na kakšnem nivoju so takšna poprodajna podjetja kot je Vorsteiner.  Fotografije lepotca so bile v objektiv ujete le nekaj dni nazaj v južni Kaliforniji, čudovita ameriška pokrajina v ozadju pa je popolna izbira za takšen avto, se vam ne zdi?

vorsteiner-m6 (7)

BMW M6 Coupe poganja 4,4-litrski TwinPower Turbo osemvaljnik, ki proizvede 560 konjskih moči in 680 Nm navora, do stotice pa potrebuje pičle 4,3 sekunde. Vozilo na fotografijah uporablja celoten Vorsteiner “body kit” iz karbonskih vlaken, obuta pa ima V-FF 103 21-palčna platišča v barvi Carbon Graphite. Okrasni pokrovčki v rdeči barvi so posebna omejena izdaja, ki so popoln dodatek k rdečemu športniku. Oglejte si ga v spodnji galeriji.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code