Snemalec, ki mu je uspelo posneti DTM M4 od blizu, je pravi srečnež. DTM M4 Safety Car zveni neverjetno glasno s svojim M Performance izpušnim sistemom brez dušilca. To ni edino vozilo, ki uporablja M Performance izpušni sistem, ima ga tudi MotoGP Safety Car, ki pa je brez katalizatorja. Verjetno je tudi DTM M4 brez […]

Snemalec, ki mu je uspelo posneti DTM M4 od blizu, je pravi srečnež. DTM M4 Safety Car zveni neverjetno glasno s svojim M Performance izpušnim sistemom brez dušilca. To ni edino vozilo, ki uporablja M Performance izpušni sistem, ima ga tudi MotoGP Safety Car, ki pa je brez katalizatorja. Verjetno je tudi DTM M4 brez slednjega, saj takšno rohnenje precej nenavadno za omenjen model.

Za varno vodenje 23 DTM dirkalnih avtomobilov okoli dirkališča, mora vozilo demonstirati ultimativno športnost. Kot nalašč ima M4 kupe s svojo lahko karoserijo in mnogo M dodatki ravno predispozicije, ki so potrebne za takšno nalogo. Popolnoma nov 6-valjni M TwinPower turbo motor sicer proizvede 431 konjskih moči in 550 Nm navora preko širokega razpona vrtljajev. Takšna moč pripomore k rezultatu pospeška od 0-100km/h v 4,1 sekunde.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code