Avtomobilski salon v Essnu nam razkrije še eno fenomenalno predelavo sedaj že več kot leto starega BMW M4 Coupeja. Jim bo ob izjemno konkurenčnem trgu uspelo ostati nad vodno gladino?

Nemški Carbonfiber Dynamics je v Essnu predstavil nove dele podjetja 3D design, ki vključujejo nov karbonski paket aerodinamike za ta visokozmogljiv bavarski model. V paketu je predstavljen agresiven sprednji odbijač, aerodinamični stranski pragovi in športnejši zadnji difuzor skupaj s prtljažnim spojlerjem. Vozilo je bilo poleg omenjenih delov opremljeno še z novim športnim izpušnim sistemom, dvobarvnimi športnimi črtami in 5-krakimi litimi platišči, kombiniranimi z zlatimi zavornimi čeljustmi.

carbonfiber-dinamics-m4 (4)

Fotografij notranjosti še ni na voljo, vendar večjih sprememb, razen novih pedalk 3D Design, ne pričakujemo. Pod pokrovom motorja zaenkrat vse ostaja nespremenjeno, tako 3.0-litrski šestvaljnik še zmeraj proizvede 431 konjskih moči in 550 Nm navora. Takšna moč mu dovoljuje, da do stotice pridrvi v 4,1-sekunde, njegova najvišja hitrost pa je omejena na 250 km/h.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code