Nogometna superzvezda, Cristiano Ronaldo se je odločil zapraviti del svojega milijonskega premoženja za nov avtomobil. Igralec Real Madrida je bil namreč opažen med vožnjo v popolnoma novem belem Rolls-Royce Ghostu.  Cristiano Ronaldo je postal najdražji igralec na svetu, ko se je preselil iz Manchester United v svojo sedanjo ekipo v letu 2009. Za svoj prestop […]

Nogometna superzvezda, Cristiano Ronaldo se je odločil zapraviti del svojega milijonskega premoženja za nov avtomobil. Igralec Real Madrida je bil namreč opažen med vožnjo v popolnoma novem belem Rolls-Royce Ghostu.  Cristiano Ronaldo je postal najdražji igralec na svetu, ko se je preselil iz Manchester United v svojo sedanjo ekipo v letu 2009. Za svoj prestop je dobil znesek v višini 94.000.000,00 €. Zamislite si to: po plačilu davkov mu ostane na leto kar 21 milijonov evrov plače, kar pomeni, da je najbolje plačan nogometaš na svetu. Čeprav se nekateri ne strinjajo z dejstvom, da je Ronaldo tudi najboljši igralec na svetu je ena stvar je gotova – brez dvoma je “nesramno” bogat.

cristiano-ronaldo-rolls-royce-ghost (1)

Katere pa so stvari, na katerih znani športniki radi porabljajo svoj denar? Štirikolesna prevozna sredstva so nedvomno ena izmed stvari. In njegova zbirka avtomobilov ni le skoraj majhen muzej, ampak je tudi tako draga, da bolj skoraj ne more biti. V njegovi lasti naj bi bilo okoli 19 vozil, ki so skupaj vredna približno 5 milijonov dolarjev. Bugatti Veyron je daleč najdražji, sledijo pa mu Lamborghini Aventador, Bentley GT Speed, Ferrari 599 GTB Fiorano in Aston Martin DB9. To pa so samo nekateri primerki, ki jih vzame vsake toliko časa iz garaže za sproščanje na cestah.

cristiano-ronaldo-rolls-royce-ghost (4)

To je tudi razlog zakaj ni veliko presenečenje, da nogometni zvezdnik v svoji garaži sedaj parkira tudi Rolls-Royce Ghosta. V posnetku si lahko ogledate, kako so ga navijači opazili pri klubu v Valdebebasu. Seveda je Rolls čudovit avtomobil, vendar pa ne moremo reči, da je najboljši med celotno Ronaldovo zbirko.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code