Tudi kakšen Belgijec si lahko privošči nov M model. To dokazujejo spodnje fotografije, s katerimi lastnik ponosno predstavi F82 M4 v Azurite Black barvi. Ne, to ni navadna črna barva. Azurite je zelo, zelo temno modra Individual barva, za katero je potrebno odšteti zajeten kupček denarja.

Nešteto imate poprodajnih izvedb BMW M4, nešteto je podjetij, ki se z njim ukvarjajo. Večina morda na prvi pogled ni zelo posebna, po podrobnejšem pogledu pa se začnejo odkrivati manjše podrobnosti in različne kombinacije, ki so bile uporabljene na vozilih in jih ločujejo od drugih. Azurite Black M4 je nedvomno takšen primer, saj ga od daleč težko razlikujemo od standardnega Sapphire Black končnega premaza, prav tako težko vemo, da pod pokrovom motorja skriva BR-Performance nadgradnjo, s katero Bavarec pridobi 69 konjskih moči in 100 Nm navora, zanjo pa je odštel 1500 €. Njemu podobni predelavi smo že spoznali; to sta bila 3D Design M4 in Black Sapphire M4 s HRE platišči. Bi jih na hitro ločili med seboj?

Poleg posodobitve motorja ima Azurite Black tudi skoraj neomejeno paleto M Performance delov. Sem spadajo volanski obroč, črne ledvičke, iz karbona pa so: pokrovi stranskih ogledal, podaljšek sprednjega odbijača, menjalna ročica, ročna zavora ter okrasni vložki v potniški kabini. Projekt še ni dokončan, saj belgijski lastnik namerava dokupiti še zadnji difuzor in nova HRE 20-palčna platišča; že sedaj pa vozilo sedi na Eibachovem Pro-Kit vzmetenju, izpušni sistem pa se elegantno zaključi s karbonskimi Akrapovič nastavki izpuha. Morda se sprašujete, zakaj ima vozilo britanske registrske tablice? Vozilo je lastnik prevzel v Veliki Britaniji in ga nato odpeljal v svojo domovino.

Fotograf: H. Lorenzo

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code