Vorsteiner ponovno združuje strokovno znanje, pridobljeno iz številnih visoko zmogljivih projektov in predstavi poprodajne dele za BMW F80 M3 in BMW F82 M4.

O prvi uradni predstavitvi delov smo že pisali, TUKAJ si lahko preberete več informacij in ogledate še nekaj uradnih fotografij. Na spodnjih fotografijah pa si lahko ogledate oba lepotca z in brez aerodinamičnih dodatkov, tako lahko primerjate kako izgledata originalno, in kako z Vorsteiner bonbončki. Tudi brez Vorsteiner 19 in 20-palčnih platišč seveda ne gre, na vozilih sta prikazana ena najnovejših modelov zbirke, VSE-003 (19˝) na Mineral White F80 M3 in VSC-101 (20˝) na Black Sapphire M4.

BMW-M3-M4-Vorsteiner (1)

Trenutno na voljo še niso vsi deli, pričakujemo lahko več karonskih aerodinamičnih dodatkov, vseeno pa si na črnem in belem modelu lahko ogledamo karbonski zadnji difuzor, za katerega je bilo potrebno precej dela, da ima tako tanka rezila. Izdelava poteka v Kaliforniji, vsak del pa je ročno narejen. Poleg difuzorja na M3 in M4 najdemo tudi karbonski prednji podaljšek odbijača, okrasne črte, vezeni velur tepihi in nastavki izpuha v brušenem ali črnem nerjavečem jeklu.

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code