Čudovit BMW serije 1 je prejel komplet Vossen poprodajnih platišč, ki so staro serijo 1 dodobra pomladila in osvežila.

Če ste lastnik BMWja E82 serije 1 vam je vsekakor poznano dejstvo o lepotnih pomanjkljivostih, ki jih je avtomobil deležen. Gre za starejšo generacijo serije 1, ki z nekaj spremembami lahko postane zelo privlačen in zanimiv avtomobil. Fotografije prikazujejo serijo 1 opremljeno s paketom M dodatkov in kompletom platišč Vossen. BMW serije 1 sploh v kupejevski različici velja revolucionaren produkt glede na velikost in ceno. Ponuja zadnji ali štirikolesni pogon, kar je v avtomobilu takšne velikost redko.

BMW 1 Series With Vossen Wheels 2

Serija 1 je bila predstavljena leta 2004 in kupci so jo od tistega trenutka oboževali. Raztegnjene linije so privedle celo do kupejevske različice, ki velja za enega najlepših malih kupejev na trgu. Skoraj perfektna razporeditev teže, impresiven motor in prestižni elementi, ki jih le redko najdemo v takšnih modelih ga je uvrstilo med najbolj priljubljene avtomobile, ki združujejo eleganco in zmogljivost v enem. Pa vendar ostaja E81 nekoliko “zaostal”, vsaj kar se tiče zunanjega izgleda.

Izvedenka na fotografijah prihaja iz Nemčije. Opremljena je s platišči Vossen VFS-2. Platišča so obarvana v bronastem odtenku, ki se dobro podajo k zunanjosti vozila in popravijo njegov izgled. Večkraka platišča so odličen dodatek k seriji 1, ko pa je avto dodatno spuščen in približan tlom pa izgleda zares privlačno. Vse fotografije si oglejte v spodnji galeriji.

BMW 1 Series With Vossen Wheels 5

 

Vir: Vossen Wheels

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code