Ac Schnitzerjev BMW M2 je vsekakor avtomobil, ki se dobro obnese v različnih okoliščinah. Prav tako dober pa je tudi na dirkališču, kjer se obnese več kot odlično!

Prav njegovo odličnost so želeli prikazati pri podjetju AC Schnitzer, kjer so vozilo razvili in ga tudi testirali. AC Schnitzer ACS2 Sport je namreč najhitrejši BMW M2 na dirkališču Sachsenring. S časom 1:32.9 minut je M2 podejtja AC Schnitzer prevzel prvo mesto.

BMW M2 je po nadgradnji prejel zajetno povečanje moči. Skupaj z dvoletno garancijo lastnik prejme kar 420 konjskih moči in 580 Nm navora, ki jih razvije 3,0-litrski vrstni šestvaljnik.

bmw-m2-ac-schnitzer-acs2-sport (5)

AC Schnitzer  je zamenjal tudi standardno vzmetenje, nadomestilo pa ga je vzmetenje RS, ki je prilagodljivo po višini, kompresiji in trdoti. K znižanemu vozilu se perfektno podajo 20-palčna platišča, ki so bila posebej izdelana prav za M2. Seveda je športni malček z namenom večjega pritiska k tlom opremljen tudi z aerodinamičnimi dodatki iz ogljikovih vlaken. ACS2 je tako preizkušeno izboljšan in ponuja še bolj športno vožnjo, nameščene komponente pa se med seboj odlično dopolnjujejo.

Oglejte si, kako se je obnesel na dirkališču.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code