Prikaži kategorije
Domov / Modeli / BMW M4 / Dahler poskrbel za popoln BMW M4 s Competition paketom
BMWBLOG-bmw-m4-competition-package-naslovna

Dahler poskrbel za popoln BMW M4 s Competition paketom


BMW M4 s Competition paketom in kompletom tako kozmetičnih kot zmogljivostnih Dahler predelav je najbližje pravim visoko-zmogljivim športnim avtomobilom.

Nemško podjetje Dahler, ki se že vrsto let ukvarja z predelavo najrazličnejših serijskih vozil, nam danes predstavlja BMW M4 s Competition paketom. Vsekakor gre za nišni izdelek, namenjen le najbolj zahtevnim kupcem. BMW M4 s Competition paketom in kompletom Dahler predelav je najbližje pravim visoko-zmogljivim športnim avtomobilom, presenetljivo pa je tudi to, da se pri podjetju Dahler, kot trdijo, posvetijo vsaki stranki individualno in sledijo njenim željam, le tako lahko namreč dosežejo zadovoljstvo stranke.

BMWBLOG-bmw-m4-competition-package (18)

Maksimalno zmogljivost sedaj zagotavlja 540 ”konjev” oziroma 720 nevtonmetrov navora, motor pa seveda ustreza Euro 6 emisijskemu standardu.  Prav tako so se posvetili tudi izpušnemu sistemu, le-ta sedaj nudi še globlji zvok in neverjetno zvočno kuliso, ki jo poznamo že iz drugih vozil z vgrajenim Dahler izpušnim sistemom. Verjamemo, da bodo vozniki navdušeni nad izboljšanim vzmetenjem, ki se po trdoti in višini prilagajajo glede na izbran vozni profil (sicer že serijsko). Medtem ko pravijo, da so zmogljivejše zavore še v razvoju, so omenjeni primerek opremili z aluminijastimi platišči CDC1 njihove ekskluzivne serije, na voljo v velikosti 20 oziroma 21 palcev.

BMWBLOG-bmw-m4-competition-package (15)

Kozmetične spremembe zaključuje sprednji podaljšek odbijača, zadnji ”spojler” iz karbona oziroma po želji iz aluminija, zadnji karbonski difuzor, prav tako pa najdemo tudi številne Dahler predelave v notranjosti. Vse te predelave so na voljo tudi za F83 M4 kabrio in F80 M3 limuzino, M4 CS in M4 GTS pa lahko dodatno oplemenitijo z kozmetičnimi dodatki zunanjosti in notranjosti.

Za M4 kupe in M3 limuzino so na voljo tudi predelave, ki omenjena primerka pripravi tudi za dirkanje. Kupci lahko izbirajo med športnimi, školjkastimi sedeži, večkratnimi pasovi, ”shujševalno” kuro, ki se ”znebi” prekomerne mase celotnega vozila, večje zavore in bolj primerne pnevmatike.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


BMW BMW novice BMW Slovenija BMW novosti BMW test BMW avtonasveti BMWSLO BMW video BMW modeli BMW FEST 

Všečkaj nas!

Spremljaj BMWBLOG Slovenija na Facebooku!

×