Švicarsko poprodajno podjetje iz okolice Berna nam sredi zime predstavlja nekaj zelo poletnega. No, morda pa je predelava namenjena bolj deželam, v katerih trenutno je toplo... kakorkoli, predstavljamo vam M4 Cabrio s 510/540 konjskimi močmi!

Vsekakor bodo vse evropske stranke pravi užitek doživele šele čez približno pol leta, na voljo pa bodo imele “Stage 1” in “Stage 2” predelavo, ki bosta 3.0-litrskemu TwinPower Turbo šestvaljniku omogočile dodatno začinjenost pod pokrovom motorja, ki bo z lahkoto konkurirala Mercedesovemu AMG C63 in pa trenutno glavnemu bavarskemu divjaku: BMW M4 GTS.

daehler-m4-cabrio (11)

Stage 1 Dähler Design & Technik GmbH ponuja povečanje moči na 510 KM pri 2,400-5,2000 obratih na minuto in 700 Nm navora, to poletnemu športniku omogoča, da stotice potrebuje štiri sekunde, njegova najvišja hitrost pa znaša 315 km/h. Stage 2 je še nekoliko bolj izpopolnjen in omogoča dodatnih 30 konjskih moči in 30 Nm navora, tako jih ta proizvede kar 540 KM med 2,900 in 4,900 obrati in 730 Nm, najvišja hitrost pa znaša 327 km/h.

daehler-m4-cabrio (14)

Poleg posodobitve motorja Dähler ponuja še nekaj uporabnih modifikacij: prilagodljivo vzmetenje ponuja vozniku, da ustvari svojim potrebam prilagojeno podvozje, to pa je združeno še z agresivnimi 8-batnimi zavornimi čeljustmi s 400 mm diski za bolj aktivno vožnjo. Seveda tudi švicarsko podjetje omogoča nekaj lepotnih sprememb kot je nov karbonski podaljšek sprednjega odbijača in karbonski pokrovi stranskih ogledal za izbošljšanje izgleda in aerodinamike. Ste že pripravljeni na poletne dogodivščine? Dähler nedvomno je!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code