Oh ja, ta Rusija in njene avto kamere. Morda kdo ne ve, zakaj toliko Rusov kupi kamero in snema vsak trenutek svoje vožnje. Razlog so zavarovalniške goljufije, ki se v zadnjem času raztezajo v nemogoče dimenzije.

[sam id=”14″ codes=”true”]

Takšni in drugačni “Dash Cam” posnetki nesreč so vam verjetno že precej znani, tokrat pa vam predstavljamo zelo nerodno situacijo voznika BMW, ki nad snemalcem želel stresti svojo agresijo, vendar je v situaciji pozabil premakniti prestavno ročico v “Park”.

V prvem delu posnetka se voznik, ki dogajanje snema, normalno pelje po svojem pasu, pri prvi rdeči luči pa polkrožno obrne in začne voziti v nasprotno smer. Takrat se od strani pojavi BMW serije 3, ki ga nemudoma blokira. V nekaj sekundah voznik BMW že skoči iz svojega vozila in se razjarjen nameni proti snemalcu. Ker je očitno zaradi prehitre reakcije pozabil vozilo v “Drive”, mu skoraj zbeži lasten avtomobil. Nažalost posnetek nima zvoka, tako bi morda slišali tudi kakšne lepe ruske kletvice. Kako se drama zaključi, si oglejte v spodnjem posnetu.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code