Lansko leto je M4 prejel tudi posebno izdajo v čast DTM šampionu Marcu Wittmannu. Njegovi dosežki so izjemni, prav tako pa je izjemen F82 M4 Coupe v katerem se zadnje mesece vozi naokoli.

Marco sicer ni edini, ki vozi takšnega posebneža, skupno je bilo proizvedenih 23 enot, vseeno pa ga boste zelo težko opazili v živo. Očitno enemu izmed lastnikov takšna stopnja unikatnosti ni bila dovolj, saj je M4 DTM prejel še predelavo podjetja TVW Car Design.

bmw-m4-dtm-champion-edition (8)

Verjetno je najbolj opazna razlika mat črn pokrov motorja in pokrov prtljažnika s privlačnimi barvnimi črtami, ki so odlično vizualno dopolnilo k standardni črni karbonsko ojačani strehi. Prav tako so dodane črne M ledvičke ​​z oranžno obrobo, M logotip za prednjimi blatniki, številka 23 na vratih in zastava skupaj z “WIT” in “DTM prvak 2014″ napisom na zadnjih stranskih oknih.

bmw-m4-dtm-champion-edition (7)

Motor ostaja nespremenjen, S55 3,0-litrski šestvaljnik še zmeraj hrumi, iz vozila pa je po predelavi vseeno iztisnenih nekaj več konjskih moči, prevsem s pomočjo Akrapovič izpušnega sistema in “čipa”. M4 DTM Champion Edition se s pomočjo TVW ponaša s 517 konjskimi močmi in 700 Nm navora, za piko na i pa ima dodana še 20-palčna BBS FI platišča in prilagodljivo vzmetenje KW Clubsport.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code