Nedavno smo lahko videli prve fotografije prototipa novega SUV vozila BMW X4.

Prvič pa je bil opažen tudi BMW X4 M, ki je pokazal svoj agresiven značaj in s tem ustvarjalcem odprl pot v nova računalniška ustvarjanja. Najnovejša kreacija prihaja izpod rok ustvarjalcev pri TopSpeed, ki so prikazali zelo realen izgled, ki bi bil lahko dejansko zelo podoben končnemu serijskemu avtomobilu.

Spredaj lahko vidimo velike ter globoke zračne reže, ki dajejo športnemu križancu tisti divji značaj, istočasno pa nudijo zadosten dotok zraka čez celoten sprednji odbijač. Računalniško prikazan X4 M ima nameščena velika športna platišča in pnevmatike, pod njimi pa se skriva visokozmogljivi BMW M zavorni sistem. Da je M avtomobil popoln seveda ne manjkajo niti stranske hladilne reže za zavore.

2018-bmw-x4m-rendering

Poleg vsega naštetega prihajajoči BMW X4 M ponuja veliko bolj eleganten in nežen izgled kot predhodnik, sploh iz bočne perspektive. Ostali oblikovalski elementi pa so povzeti po modelu BMW G01 X3.

Pod pokrovom motorja bo BMW X4 M nosil motor S55, kar predstavlja 3,0-litrski vrstni šestvaljni agregat, ki ga sicer najdemo v modelih M3 in M4. Moč naj bi se povečala na 450 do 460 konjskih moči.

BMW X4 M bo predstavljen skupaj z X3 M, načrtovana pa sta za prihodnje leto.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code