Če ste v zadnjem času kaj sledili dogajanju Top Geara, so imeli “manjšo” nezgodo z Argentinci, sedaj pa se sproščajo na snemanju v Avstraliji. Tam naj bi se zadrževali zaradi snemanja nove epizode, zaradi katere so med drugim prevozili tudi 200-kilometersko avtocesto Stuarts highway, ki je brez omejitev hitrosti. Nekaj časa je na Twitterju Clarkson objavil […]

Če ste v zadnjem času kaj sledili dogajanju Top Geara, so imeli “manjšo” nezgodo z Argentinci, sedaj pa se sproščajo na snemanju v Avstraliji. Tam naj bi se zadrževali zaradi snemanja nove epizode, zaradi katere so med drugim prevozili tudi 200-kilometersko avtocesto Stuarts highway, ki je brez omejitev hitrosti.

m6-gran-coupe-clarkson

Nekaj časa je na Twitterju Clarkson objavil posnetek gorečega BMW M, kar je vzbudilo kar nekaj vprašanj. Ugotovljeno je bilo, da so snemali na severu Avstralije pri Adelaide River. Kasneje se je izkazalo, da je avtomobil v resnici M6 Gran Coupe in je eden izmed treh vozil, poleg Bentley Continentala in Nissana GT-R, ki bodo nastopili skupaj v epizodi. Glede na to, da je Clarkson nedavno dobil kazen za prehitro vožnjo, smo prepričani, da ne bo zamudil priložnosti nekoliko pritisniti na plin mogočnega bavarca. Po informacijah Top Gear spletne strani, naj bi s svojimi tremi mušketirji izvedli tudi nekaj kaskaderskih scen prehitevanja vlakov. Ekipa je bila ujeta v objektiv mimoidočega, na fotografiji pa je razvidno, da z avtomobili ne rokujejo ravno nežno. Mi že nestrpno pričakujemo nove epizode, kaj pa vi?

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code