DD Custom je predstavil svoj zadnji projekt, osnovan na BMW X6 M Facelift. SAC izgleda fenomenalno, še posebej z aerodinamičnim paketom in 22-palčnimi platišči.

BMW X6M poganja impresiven 4,4-litrski twin-turbo V8, ki proizvede 408 kW in 680 Nm navora preko štirikolesnega pogona xDrive. Do stotice potrebuje samo 4,7 sekunde, najvišjo hitrost pa ima omejeno na 250 km/h.

DD Customs BMW X6 M Facelift

[sam id=”15″ codes=”true”]

Zunanjost je preobražena s pomočjo Tycoon “widebody” predelave, ki izpopolni že tako epsko zunanjost. Razširjeni blatniki, masivni stranski pragovi in podaljški odbijačev dajejo občutek, kot da je X6 M na steroidih. Hamann Motorsport je vozilu priskrbel pokrove stranskih ogledal in pokrov motorja, vse pa je seveda izdelano iz karbonskih vlaken. Že omenjena ogromna 22-palčna platišča Hamann Anniversary Evo Black Line so oblečena v Continental Sport Contact 5P pnevmatike dimenzij 295/30 R22 in 335/25 R22. Tudi notranjosti niso pustili originalne, sedaj se ob vstopu v potniško kabino srečate s številnimi karbonskimi dodatki, novim oblazinjenjem naslonjal za glavo, setom aluminijastih pedal in privlačno osvetlitvijo z BMW logotipi ob vstopu/odprtju vrat.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code