Candy Apple Red je sicer precej drzna izbira, ki ni primerna za vsako vozilo, vendar se v kombinaciji z mat sivo barvo karoserije popolnoma prilega agresivnemu izgledu bavarskega mogočneža. Gunmetal, črna in srebrna... naredite prostor za kričečo rdečo barvo!

Candy Apple Red platišča… od kod sploh ideja? Zgodba se prične pri R1 Motorsport – poprodajnem podjetju, katerega značilnost je ravno takšna barva. Vorsteiner je imel to možnost, da jim je ponudil set V-FF 102 Flow Forged platišč, ki izgledajo naravnost fenomenalno. V-FF 102 so dimenzij 20×9.5 spredaj in 20×10.5 na zadnji osi, po zahvali lahkega materiala pa M4 ne bo nič težji, le nasprotno.

Frozen-Gray-BMW-M4-Vorsteiner-V-FF-102-Wheels-1

Kot da to še ni dovolj, M4 na spodnjih fotografijah uporablja še nekaj aerodinamičnih dodatkov, tako je Bavarec prejel še Vorsteiner GTS zadnji difuzor, GTS sprednji odbijač in za lepo prelivajočo perfekcijo – Vorsteiner EVO prtljažni spojler. Vsi karbonski deli so ojačani s pomočjo posebne plastike, ter premazani s slojem prozornega laka za popoln izgled.

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code