Ravno ko je McGregor dobil svoj drugi naslov UFC smo prejeli čudovito galerijo vozila, ki bo po novem v lasti znanega športnika. Prilagojeni "Notorious" Rolls Royce je projekt, ki je bil izdelan prav zanj, kot darilo ob zmagi in zagon za nadaljnjo trdo delo.

McGregor se je tokrat boril z močnim borcem Eddiem Alvarezem, ki je prav tako izkušen in hiter bokser. Zadnji boj se je odvil na sobotno noč na Madison Square Garden v New Yorku. Po štirih zmagah v petih bojih sta se tako na zadnji boj podala Alvarez in McGregor. Z uvrstitvijo na UFC 205 in zmago se je tako Connor McGregor zapisal v zgodovino. McGregor je postal zmagovalec tekmovanja in s tem svetovni prvak. Ob koncu je ponosno mahal in zavit v irsko zastavo slavil zmago. Izkazal se je odlično.

Conor McGregor Gets Custom Rolls-Royce (4)

Prav tako odličen pa je tudi Rolls Royce, ki je bil po zmagi podarjen zmagovalcu. Gre za mat črnega Rolls Royca, oblepljenega s fotografijo bokserja ter z napisom “Notorious” (ang. razvpiti). Medtem ko se bodo nekateri pikolovci zgražali pa je nam gesta zagotovo všeč, saj kaže poklon eni najbolj kontroverznih, epskih in zabavnih športnih zvezdnikov današnjega časa. S tem prestižnim vozilom bo zmagovalec UFC vsekakor brez problema užival v udobnem potovanju po domačem kraju ali New Yorku – kjer mu bo v danem trenutku ljubše.

Conor McGregor Gets Custom Rolls-Royce (5)

Connor McGreggorjev “Notorious” Rolls Royce nam je na voljo na detajlen ogled po zaslugi enega najboljših avtomobilističnih novinarjev. Andrew Link izvaja takšne fotografske presežke vsak teden, za nas pa je slikal to čudovito različico Rolls Royca, ki bo služil zmagovalcu UFC. Oglejte is ga v galeriji spodaj.

Fotograf: Andrew Link

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code