BMW M550i xDrive je še ena žrtev hurikana Harvey, ki jo lahko tudi kupite.

Ta BMW je le eden izmed tisočih vozil, ki so bila poškodovana v hudi nevihti s poplavami, do sedaj pa se ni zanj potegoval še nihče. Kot tipičen primer spletne dražbe, je znanih le malo podatkov o stanju tega BMW M550i xDrive, vendar slike povedo svojo zgodbo, iz njih pa lahko razberemo, da avtomobil za seboj nima ravno rožnate zgodovine.

Glede na slike, je bil avtomobil potopljen v vodi vsaj do polovice, možno pa je tudi, da je bil ob največji moči hurikana tudi popolnoma potopljen. Posledično seveda avta ni mogoče zagnati, elektronika pa je popolnoma uničena. Čeprav ni v voznem stanju, bi lahko potencialni kupec vseeno nekaj zaslužil s prodajo po delih. Vsi karoserijski deli izgledajo nepoškodovani, tako kot tudi platišča in bi jih zato lahko prodali naprej, tako kot tudi nekatere notranje komponente in sestavne dele pogonskega sklopa, ki so odporni proti koroziji.

Ostalo je na žalost uničeno in kakšna škoda, saj je ravno BMW M550i xDrive trenutno eden najboljših bavarcev v  ponudbi, saj ponuja tisto ravnovesje med brezkompromisnim športnikom  ter udobno in luksuzno, poslovno limuzino.

BMWBLOG-M550i-xDrive-unicen (7)

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code