BMW i8 označujejo za čisto novo vrsto avtomobila. Ne glede na to, ali ste okoljevarstveno ozaveščeni, ali ne je to nedvomno zanimivo in impresivno zbližanje tehnologije in oblikovanja. Kako pa je i8 narejen? Serija posnetkov na to vprašanje odgovori, po izdelavi na proizvodni liniji pa posnetek pokaže i8 tudi na dinamometru. Pred zadnjo validacijo na dinamometru […]

 

BMW i8 označujejo za čisto novo vrsto avtomobila. Ne glede na to, ali ste okoljevarstveno ozaveščeni, ali ne je to nedvomno zanimivo in impresivno zbližanje tehnologije in oblikovanja. Kako pa je i8 narejen?

Serija posnetkov na to vprašanje odgovori, po izdelavi na proizvodni liniji pa posnetek pokaže i8 tudi na dinamometru.

Pred zadnjo validacijo na dinamometru mora biti i8 sestavljen, vse pa se začne z kontrukcijo karbonske šasije.

Ko je notranjost vstavljena, električne komponente povezane, baterija, prenostnik moči in ostali mehanični deli postavljeni na svoje mesto, i8 lahko zaključi svojo izdelavo na končnem pregledu.

Pri procesu izdelave se je potrebno posvetiti vsaki malenkosti, uporablja se najbolj visoke tehnološke materiale in procese v industriji. To je vpogled v svet izdelave vozil v prihodnosti, če je BMW i8 res to, kar mu pravijo: naznanilec prihajajočih novosti v avtomobilizmu.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code