Incident v Münchnu: Moški iz protesta zakuril svojega BMW-ja kar pred muzejem

0
Hadi Pourmohensi je v znak protesta zažgal svojega BMW serije 7 kar pred BMW muzejem v Munchnu, tega pa ni storil prvič.

Po tem, ko je nekaj časa nazaj zaradi opozarjanja o prenekaterih težavah s prejšnim avtomobilom BMW M6, le tega ravno tako uničil, se je sedaj zgodba ponovila. Tokrat je 64 letnik iz protesta zažgal še en avtomobil in sicer BMW serije 7, to pa je storil direktno pred BMW muzejem v Olympiaparku.

Pourmohseni je nekaj ur po dogodku sicer dejal, da stvari ne bi smele priti tako daleč, pa vendar se ni mogel več zadržati, saj naj bi bil avtomobil v defektu že od samega začetka. Zgodba se začne devet let nazaj, ko je ta poslovnež v Italiji kupil novo M6, vredno 120.000€, ta sploh ni bila taka kot jo je naročil. Poškodbe na menjalniku, čudni zvoki iz motorja…avtomobil je bil pokvarjen že od samega začetka.

BMWBLOG-zazgal-BMW-7series (6)

Ta se je nato obrnil na proizvajalca, kjer so ga le odslovili češ, da ima le manjše probleme z elektroniko, nakar je avtomobil pripeljal na popravilo, kjer on pravi, da je bil rezultat takoj jasen. Ker je BMW zavrnil njegovo zahtevo za nadaljna popravila, je takrat prenehal z odplačevanjem avtomobila in zadevo ponesel na sodišče, potem pa naj bi moral avtomobil vrniti. Še je poizkušal stopiti v stik s proizvajalcem, vendar brez uspeha, nakar se je leta 2013 s sekiro javno spravil na svoj avtomobil, da bi tako opozoril na domnevno prevaro potrošnikov. No zgodba še se ne zaključi tukaj, saj je leta 2015 že zažgal BMW z3, sedaj pa se je spravil še na BMW serije 7, ki pa jo je zažgal direktno pred BMW muzejem v Munchnu. Oba avtomobila je namreč kupil zgolj za svoj ‘projekt’ javnega poniževanja znamke BMW.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code