Če ste človek, ki rad uporablja napredno tehnologijo in jo nameni sebi v prid verjetno radi raziskujete tehnologijo v modernih avtomobilih znamk Mercedes-Benz, Audi in BMW. A kateri izmed treh je najboljši na tem področju?

Izbrani so bili trije različni avtomobili, vsak predstavnik svoje znamke. Tukaj model ne igra posebne vloge, saj so vsi uporabljali najnaprednejši sistem, ki ga trenutno znamka premore.

Torej, katerega izbrati? Mercedes-Benz Comand system, Audijev povsem novi MMI ali BMW sistem iDrive? Pri Carwow so bili pozorni na ceno, velikost zaslona in njegovo kvaliteto, zmogljivost navigacijske naprave, učinkovitost, uporabnost, dodatne funkcije in seveda povezljivost.

infotainment-system-audi-bmw-mercedes

Če vas torej zanima mnenje skupine Carwow o informacijskozabavnih sistemih, o tem kako se odzivajo si oglejte spodnji videoposnetek. A naj vas opozorimo, da bo preizkus v resničnem okolju lahko drugačen od videnega, saj ima vsak posameznik svoje osebne preference, ljudje pa imamo tudi različne predstave o perfektni ergonomiji in postavitvi potniške kabine in sistema v vozilu.

Verjetno bi bilo zanimivo primerjati še druge tehnične lastnosti sistemov kot so resolucija zaslona, zmogljivost procesorja, večji efekt “uau” in drugo. Oglejte si spodnji posnetek in ugotovite kdo je zmagovalec.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code