Predelovalci pri Inside Performance so pred kratkim predstavili svojo tuning izvedbo BMW X6 M. Svoj izdelek so poimenovali "White Shark", zaznamujejo pa ga tako oblikovne spremembe, kot tudi nadgradnja moči.

Standardni BMW X6 M poganja 4,4-litrski V8, ki proizvede malo manj, kot 600 konjskih moči in 700 Nm navora. Motor povezuje 7-stopenjski DCT menjalnik, ki moč pošilja na xDrive štirikolesni pogonski sistem. Do stotice potrebuje samo 4,2 sekunde, najvišjo hitrost pa ima omejeno na 250 km/h, z opcijo M Driver paketa pa se ta meja nekoliko dvigne.
Inside Performance BMW X6M (3)
[sam id=”13″ codes=”true”] [sam id=”14″ codes=”true”]Paket nadgradnje moči Inside Performance poveča zmogljivost na 700 konjskih moči in enormnih 1000 Nm navora. Takšna moč je lahko proizvedena s pomočjo športnega izpušnega sistema, z reprogramiranjem ECU in katalizatorji. Do stotice nadgrajena terenska šestica prihrumi v samo 3,8 sekunde, doseže pa najvišjo hitrost 320 kilometrov na uro.
Aerodinamični paket Inside Performance vsebuje modificiran prednji in zadnji odbijač, razširjene blatnike, spojlerja in ogromna, 22-palčna platišča oblečena v ContiSport Contact pnevmatike.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code