Rolls-Royce s svojo ustvarjalno žilico predstavlja novo omejeno izdajo Ghosta, ki je na voljo le na Kitajskem trgu. Moderni elementi z inspiracijo belega laboda v kombinaciji z edinstvenim talentom Roycevih oblikovalcev in inžerijev prikazuje sam vrh elegance in umetnosti.

Valentinovo se bliža. Ste že kupili darilo za vašo boljšo polovico? Bogatejši odstotek kitajskega prebivalstva si lahko privošči tudi takšno umetnost na štirih kolesih – Ghost “Eternal Love” brez dvoma omogoča ekskluzivno individualizacijo in predstavlja ultimativno luksuzno darilo za vsakogar. Vozilo, prežeto z emocijami je v resnici novoletno darilo Rolls-Royce podjetja Kitajskim strankam. Labodji dizajn predstavlja posvetilo ljubezni, saj so slednji tako v zahodni kot tudi v vzhodni kulturi simbol čistosti in zvestobe – zvesti so si več let, včasih tudi do smrti, med seboj pa ustvarijo neuničljivo vez, ki si jo za vzor lahko vzame marsikateri človek.

rr-eternal-love (3)

Kako veste, da je pred vami izvedba “Eternal Love”? Srce v obliki dveh labodjih glav vas bo pričakalo na straneh sprednjega odbijača, na pragovih vrat ter ročno šivan na usnjenem oblazinjenju v notranjosti. Vse kar je na vozilu do neke mere predstavlja povezavo z ljubeznijo – izbira dvobarvne karoserije v English White in Silver Satin se odločno povezuje z notranjim usnjem v Seashell barvi v kobinaciji s šivi in stropom v Hotspur Red. Za piko na i poskrbi tudi sofisticiran dvobarvni volan ter značilna Rolls-Royceva ura.

rr-eternal-love (4)

Zunanjost je izpopolnjena z dodatkom 20-palčnih platišč in satelitsko uravnavanim menjalnikom, seveda pa ni za zanemariti sicer nespremenjenega 6,6-litrskega dvojno turbinsko polnjenega dvanajstvaljnika s 570 konji in 780 Nm navora. Brezčasna ljubezen Ghosta je tako ekskluzivna, da bo skupaj proizvedenih le 16 enot.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code