Med čakanjem na dostavo novega 600 konjskega BMW F90 M5, so se navdušenci nad to znamko nekoliko poigrali s fotoshopom in avtomobil opremili z najpopularnejšimi platišči znamk HRE in BBS.

Nova že peta generacija BMW M5 s kodno oznako F90, je bila uradno prvič predstavljena lanskega septembra na avtomobilskem salonu v Frankfurtu, prve dostave pa naj bi kupci dočakali šele marca letos. Do takrat se lahko le igramo s konfiguratorjem in si sestavimo svojo sanjsko limuzino. Za vizualno popestritev, je poleg ostalih dodatkov na voljo tudi veliko uradne M Performance dodatne opreme, ki popestri videz 600 konjskega bavarca, ki zmore do stotice pospešiti v vsega 3,4 sekunde in ga hkrati naredi tudi bolj unikatnega. Mnogim pa to enostavno ni zadosti, saj veliko kupcev že razmišlja o naknadnih predelavah in o tem, kako bi bil njihov BMW M5 nekaj unikatnega in posebnega.

To najlažje dosežejo s setom res lepih ‘aftermarket’ platišč, ki popolnoma spremenijo videz avtomobila. Ravno zato so se spletni navdušenci nekoliko poigrali s fotoshopom in novo generacijo BMW M5, virtualno opremili z najbolj popularnimi platišči znamk HRE in BBS. Rezultat je precej zanimiv, saj nekatera platišča izjemno pristojijo avtomobilu, spet druga pa izgledajo slabše od originalnih. Kakorkoli že, končno odločitev prepuščamo vam, zato si le poglejte celotno fotogalerijo in se odločite, kakšna platišča bi imel vaš BMW F90 M5.

BMWBLOG-F90-M5-laprecord (1)

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code