Nova posebna izvedba BMW serije 3 je bila predstavljena na Japonskem le nekaj dni pred premiero serije 3 Facelift. Posebna trojka, imenovana M Sport Style Edge je izdelana za počastitev štiridesete obletnice obstoja bavarske serije 3.

Športni karakter se izraža z M Sport paketom in posledično bolj dinamičnim izgledom, dodane pa ima tudi bolj agresivne pragove, črne BMW M Performance ledvičke in 18-palčna platišča v barvi Ferric Grey.

bmw-serija3-japonska (2)

Prve fotografije, ki so nam na voljo prikazujejo limuzino v Alpine White barvi in Touring različico v Mineral Grey. To sta tudi edini izvedbi, ki sta na voljo v omejeni izdaji M Sport Style Edge Edition.

bmw-serija3-japonska (3)

Japonskes stranke lahko izbirajo med motornimi različicami 320i, 320i xDrive in 320d, vsi pa so opremljeni z 8-stopenjskim samodejnim menjalnikom in 184 konjskimi močmi.

bmw-serija3-japonska (4)

V notranjosti se razkriva BMW Individual potniška kabina s “piano finish” črnimi vložki in “pearl gloss” kromiranimi deli, črni usnjeni sedeži pa dodajo dober kontrast beli zunanjosti. Za piko na i so dodane tudi M Performance pedalke iz nerjavečega jekla.

bmw-serija3-japonska (5)

Ker je posebna serija 3 proizvedena v omejenih številkah, bo iz tovarne zapeljalo le 330 enot.

bmw-serija3-japonska (6)

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code