Verjamemo, da Java zelena barva pri marsikomu ne bi bila prva izbira za tako umirjeno limuzino po značaju, pa vseeno, kako se vam zdi?

Na svetu ni prav veliko vozil, ki bi bila tako podcenjena kot je Alpina B7 Bi-Turbo. Enako pa ne bi mogli reči za primerek, ki vam ga predstavljamo danes! Omenjeni primerek se, kot večina zadnjih ekskluzivnih modelov, ki smo vam jih predstavili, nahaja v BMW Abu Dhabi Motors avtosalonu. Pred nekaj dnevi smo vam pokazali BMW M3 v tej barvi, danes pa smo na spletu opazili še BMW Alpina B8 Bi-Turbo. Seveda gre za Java zeleno barvo in medtem ko na BMW M3 izgleda čudovito, enako le stežka rečemo tudi za poslovno limuzino sicer bolj umirjenega videza.

BMWBLOG-Java-Green-Alpina-B7- (2)

Tako prestižni avtomobili so načeloma najbolje kombinirani z umirjenimi in ne preveč izstopajočimi barvami, kot je na primer, črna, temno modra, srebrna in podobne barve. Verjamemo, da se bo veliko ljudem zdelo, da gre za nesmiselno predelavo, ali celo folijo, saj tako tudi izgleda na prvi pogled. V notranjosti najdemo sicer belo oblazinjenje z ”rdečimi” lesnimi dekorativni letvicami, ki brez dvoma poskrbijo za odličen kontrast, vprašanje je le, komu je taka kombinacija všeč. Pod pokrovom motorja sicer najdemo 4,4-litrski V8 bencinski motor, ki razvije 610 ”konjev” med 5750 in 6250 vrtljaji na minuto in 800 nevtonmetrov navora vse od 3000 vrtljajev.

Na srečo, je Alpina B7 Bi-Turbo tako hitra, da jo bodo mimoidočih le stežka opazili, kljub kričeče zeleni barvi. Kako se pa vam zdi omenjena barva na taki limuzini?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code