Prikaži kategorije
Domov / Modeli / BMW M2 / Java Green BMW M2 z HRE FF01 platišči!
BMWBLOG-Java-Green-BMW-M2-With-HRE-FF01-Wheels (5)

Java Green BMW M2 z HRE FF01 platišči!


BMW M2 v Java Green barvi odločno pokaže svoje poteze karoserije, HRE aluminijasta platišča pa ga še dodatno začinijo.

BMW M2 izgleda naravnost odlično v kombinaciji z barvo zunanjosti Java Green. Le-ta namreč predstavlja bolj drzno ponudbo M vozil, zato nismo presenečeni, da zelo dobro izgleda v skorajda vseh barvah. Vse to pa še dodatno začini pregovorno odlična vozna dinamika in zanimiva zunanjost. Vse od uradne predstavitve si je M2 zagotovil veliko ljubiteljev in danes velja za enega izmed najboljših M vozil v celotni zgodovini. Druga M vozila so sicer v mnogih pogledih boljša, a M2 je izjemno okreten z odlično vodljivostjo. Pod pokrovom motorja ima nameščen 3,0-litrski vrstni šestvaljnik, ki razvije 370 konjskih moči, moč pa se prenaša izključno na zadnji kolesni par in tako stotico kilometrov na uro doseže v 4,3 sekunde. Končna hitrost je sicer omejena na 250 kilometrov na uro.

BMWBLOG-Java-Green-BMW-M2-With-HRE-FF01-Wheels (2)

Lastnik tega primerka si je zaželel nekoliko več atraktivnosti. To je dosegel s FF01 aluminijastimi platišči proizvajalca HRE. Omenjen model se lahko pohvali z veliko mero kakovosti in lahkotnostjo materialov ter spada v FlowForm linijo platišč. Na kratko, več kot odlična platišča za relativno zmerno ceno. Zasnovana v San Diegu, a natančno izdelana na Japonskem aluminijasta platišča bodo brez dvoma zagotovila veliko pogledov mimoidočih! Spredaj so dimenzije 19X9,5, zadaj pa kar 19×10,5. Odeta so v Frozen Stone Dark Clear barvo.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


BMW BMW novice BMW Slovenija BMW novosti BMW test BMW avtonasveti BMWSLO BMW video BMW modeli BMW FEST 

Všečkaj nas!

Spremljaj BMWBLOG Slovenija na Facebooku!

×