Kamuflažni vzorec na novem M4 lahko pomeni le eno; začele so se nadgradnje osnovnega modela. Možno je, da pri BMW že razvijajo “Competition Package” za BMW M3 in M4. Paket bo verjetno podoben tistemu, ki so ga predstavili za M5 in M6 lansko leto. Bavarsko podjetje naj bi svoje inženirje poslalo na delo kompleta, ki naj bi bil […]

Kamuflažni vzorec na novem M4 lahko pomeni le eno; začele so se nadgradnje osnovnega modela. Možno je, da pri BMW že razvijajo “Competition Package” za BMW M3 in M4. Paket bo verjetno podoben tistemu, ki so ga predstavili za M5 in M6 lansko leto.

Bavarsko podjetje naj bi svoje inženirje poslalo na delo kompleta, ki naj bi bil na voljo uporabnikom v slabih dveh letih. Časovnica sovpada z novima modeloma, saj bo v dobrem letu vzpostavitev novih športnikov na trgu že precej ustaljena. Ko se bodo pričela povpraševanja po nadgradnjah, bo tu, kot nalašč, Competition komplet za M3 in M4 Coupe.

m4competitionpaker2

Izkušnje s paketom za M5 in M6 nam povedo, da lahko pričakujemo več konjskih moči in po vsej verjetnosti tudi navora. Verjetno bodo dodani keramični zavorni diski, znižanje vzmetenja, večje dimenzije platišč in pnevmatik, ter nadgrajen izpušni sistem. S takšno nadgradnjo bosta M vozili bolj konkurenčni novemu konkurentu C63 AMG.

 

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code