Precej se dogaja na Mondial de l'Automobile 2014, Paris Motor Show 2014.

Zanimive barve karoserij in prve uradne predstavitve kar nekaj modelov BMW so brez dvoma velik del dogodka.

Najbolj atraktivni sta svetovni premieri BMW X6 in BMW serije 2 Cabrio. Novi BMW X6 si je izboril pozornost in je bil prvič predstavljen novinarjem iz vsega sveta. Čeprav je bilo narejenih nekaj oblikovnih sprememb, ima 2015 X6 še vedno zanj značilne poteze. Spremembe so opazne predvsem po bolj agresivni maski, dinamičnih linijah, ki tečejo po straneh, kromiranih ledvičkah, na X oblikovanem sečišču na prednjem odbijaču in tudi zadnji odbijač je nekoliko preoblikovan. Novi X6 pa si kar nekaj delov deli z F15 X5, kot je naprimer pokrov motorja, prednje luči, zadnji del pa si deli z BMW X4. Od daleč je slednja morda celo težko ločiti med seboj. BMW X6 je v parizu predstavljen v barvi “Sparkling Storm”, fotografije omenjenega vozila si lahko ogledate v spodnji galeriji, več o samem modelu pa si lahko preberete TUKAJ.

Druga svetovna premiera pa je BMW serije 2 Convertible. Atraktivna dvojka Coupe je dobila še različico brez strehe. Zunanja oblika BMW serije 2 cabrio prikazuje tipične značilnosti odprtih štirisedežnikov bavarske znamke. BMW serija 2 Cabrio združuje nizko silhueto in dinamično raztegnjene linije s kompaktnimi merami in globoko poudarjenimi potezami. Dvojka Cabrio bo imela kar težko nalogo prekositi svojega predhodnjika, serijo 1 Cabrio, ki je bila po svetu prodana kar v 130,000 enotah. V Parizu je predstavljena v barvi “Deep Sea Blue”. Fotografije omenjenega vozila si lahko ogledate v spodnji galeriji, več o samem modelu pa si lahko preberete TUKAJ.

Prikazan je še en zanimiv model, BMW 4 Series Gran Coupe v barvi Individual Frozen Cashmere Silver. Mat temno siv barvni odtenek lepo poudari oblikovne linije elegantnoti in športnega karakterja. S tem serijo 4 Gran Coupe spremeni v opaznega lepotca. Coupe s štirimi vrati je na voljo s podobno barvno paleto in možnostmi dodatkov, kot 4 Coupé. Poleg številnih vsakdanjih barv, kot so Glacier Silver, Alpine White ali Black Sapphire, je na voljo tudi nova barva: Brown Jatoba. Fotografije mat srebrne štirice si lahko ogledate v spodnji galeriji, če o modelu želite izvedeti še kaj več, lahko to storite TUKAJ.

Še en zanimiv avtomobil je razkazan na Mondial de l’Automobile 2014. To je BMW serija 7 posebne izdaje Individual Final Edition. Posebna sedmica je izdelana in namenjena samo francoskemu trgu in postavlja nova merila ekskluzivnosti v segmentu luksuznih limuzin. Dodatne funkcije, ki jih model posebne izdaje ima vključujejo BMW Individual barvo in harmonično sestavljeno notranjost, ki vsebuje veliko ekskluzivnih podrobnosti. V parizu je bila predstavljena v izvedbi 750Ld xDrive, ki proizvede 381 konjskih moči, več o BMW 7 Final Edition si lahko preberete TUKAJ.

Fotograf: Bimmertoday, BMWBLOG.com

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code