Čeprav še veliko evropskih modelov letnika 2015 ni v prodaji, so pri Car of The Year Awards že razkrili začasni seznam kandidatov za prireditev prihodnje leto. Trenutno je na seznamu 33 vozil, vrata pa še niso zaprli prihajajočim modelom, zato bo zaključen seznam na voljo decembra 2014. Po vseh izbranih vozilih devembra, bo na vrsti […]

Čeprav še veliko evropskih modelov letnika 2015 ni v prodaji, so pri Car of The Year Awards že razkrili začasni seznam kandidatov za prireditev prihodnje leto. Trenutno je na seznamu 33 vozil, vrata pa še niso zaprli prihajajočim modelom, zato bo zaključen seznam na voljo decembra 2014. Po vseh izbranih vozilih devembra, bo na vrsti proces glasovanja.

Prvi krog glasovanja bo izbral samo sedem vozil, ki bodo uradno razglašeni 15. decembra 2014, naslednja stopnja pa je proglasitev zmagovalca Car of The Year Award, ki bo prikazan tik pred ženevskim motor šovom drugega marca prihodnje leto.

Tukaj si lahko ogledate začasni seznam nominirancev za Car of The Year 2015 po abecednem redu:

AvtoLeta2015

Ali lahko predvidimo, katerih sedem kandidatov bo prišlo v naslednji krog? Ali ste opazili kakšne avtomobile, ki so našteti v zgornjem seznamu in še niso bili razkriti kot proizvodni modeli?

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code