Današnja M predstavnika prihajata iz tujega teritorija: Republike Češke. Po zaslugi talentiranega fotografa Vincero.Photography sta Sahkir Orange Cabrio M4 in Mineral Grey M3 Limuzina tudi ujeta v objektiv,

Republika Češka se očitno lahko pohvali z nekaj odličnimi primerki bavarskih športnikov. Vincero.Photography je v sodelovanju z lokalnim salonom BMW Stratos Auto s.r.o iz mesta Hradec Kralove v objektiv ujel dva priljubljena člana BMW M družine. Čeprav oba primerka pod pokrovom motorja skrivata 3.0-litrski twin-turbo šestvaljnik, ki proizvede 431 konjskih moči in 550 Nm maksimalnega navora, pa se brata med seboj razlikujeta v iskanju ciljnih kupcev.

m3-m4-republika-ceska (2)

BMW M3 je kot štirivratna limuzina bolj prijazen družinam in ljudem, ki obožujejo funkcionalonst in športni karakter v približno istem razmerju. Potem pa je tukaj še bolj eksotičen M4 Kabriolet, za katerega se odloči občutno manj ljudi. Zakaj? Z manjšim prtljažnikom, dvoje vrati in zložljivo streho se pač bolj uživa, kot hodi po opravkih. Za katerega bi se odločili vi?

Vir: Vincero.Photography

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code