BMW objavi posnetek, v katerem ni jasno, za kateri model gre, razkritje pa obljubljajo v ponedeljek, četrtega avgusta. Posnetek z imenom “Revolution In The Street” je kratek odsek polnega posnetka, ki nas čaka čez tri dni, verjetno pa gre za nekakšno novo verzijo BMW i3 ali serije 2 Active Tourer. Video so snemali v centru Münchna, […]

BMW objavi posnetek, v katerem ni jasno, za kateri model gre, razkritje pa obljubljajo v ponedeljek, četrtega avgusta. Posnetek z imenom “Revolution In The Street” je kratek odsek polnega posnetka, ki nas čaka čez tri dni, verjetno pa gre za nekakšno novo verzijo BMW i3 ali serije 2 Active Tourer.

Video so snemali v centru Münchna, kar namiguje na možnost, da je to mestni avtomobil oziroma “Megacity” vozilo, kot so i3 poimenovali pri BMW. Ne verjamete, da gre za BMW i3? Res je, da ima na posnetku vozilo sumljivo športnejši zvok, kot osnovna različica in je tudi bolj agresiven od i3 REx-a. Zelo malo možnosti je, da ima nova različica močnejši bencinski motor, zato je težko ugibati, kaj so si pri BMW zamislili. Možno je tudi, da pripravljajo M izvedbo enega manjših modelov?

Je to torej kakšna M izvedba ali morda močnejši i3, lahko so tudi serijo 2 AT spremenili v športnika? Počakajmo do ponedeljka, do takrat pa lahko ugibate in si ogledate posnetek:

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code