Prikaži kategorije
Domov / Kategorije / BMW M2 / Ker BMW M2 ni dovolj je tukaj M2 GTS!
Evolve-BMW-M2-GTS (5)

Ker BMW M2 ni dovolj je tukaj M2 GTS!


Britansko podjetje Evolve se je lotilo predelave BMW M2 in ga drzno poimenovalo kar BMW M2 GTS, saj se predelava zgleduje po BMW M4 GTS.

Britansko predelovalno podjetje je naredilo svojo predelavo, osnovano na BMW M2, zaradi vseh športnih dodatkov pa so vozilo poimenovali BMW M2 GTS.

Seznam vseh sprememb se bo pravim ljubiteljem hitrih BMW vozil zdel kot pravljica za lahko noč. Bavarski športni kupe ima nov pokrov motorja in prtljažna vrata, ki so izdelana iz ogljikovih vlaken. Na zadku je velik karbonski spojler in difuzor, na sprednjem delu pa so velike zračne reže in podaljšek spojlerja. Da predelovalec misli še kako resno prikazujejo tudi karbonsko-keramične zavore.

Tudi vrstni šestvaljni motor z eno turbino je prejel nadgradnjo in prirastek moči. Standardnih 370 konjskih moči in 465 Nm navora je zamenjalo 406 konjskih moči (36 KM več) in kar 610 Nm navora (145 Nm več), kar iz M2 napravi pravega M2 GTS. da je avtomobil tudi na cesto zmožen prenašati vso moč je podjetje Evolve zamenjalo tudi vzmetenje za vzmetenje Bilstein. Istočasno so zamenjali tudi blažilnike za B16, ki so bili testirani na dirkališču Nürburgring.

Evolve pa z vozilom še ni končal, saj jih čaka še tretja faza nadgradnje, ki bo vozilo zares spremenilo v pravi dirkalnik. Kaj več lahko pričakujemo?

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


BMW BMW novice BMW Slovenija BMW novosti BMW test BMW avtonasveti BMWSLO BMW video BMW modeli BMW FEST 

Všečkaj nas!

Spremljaj BMWBLOG Slovenija na Facebooku!

×