Vas tale spaček na kaj spominja? Nekaj podobnega ledvičkam, barvna kombinacija in celo luči so kopirane od bavarskega električnega novinca. Igračka-avto se imenuje JMW2200 in za pogon uporablja 3 kW baterijo.

Zadnje dni se na Kitajskem odvija Shandong EV Expo, ki je pravi raj za nenavadne avtomobile, če jim lahko sploh tako rečemo. Seveda evropski in ameriški publiki v oči padejo predvsem modeli, ki so zelo jasne kopije večjih znamk. JMW2200 je med njimi in očitno je bila misija njegovega proizvajalca ukrasti čimveč popularnosti, sicer dodeljene bavarskemu i3.

combined-kopija-i3.2

Seveda pa je sama kvaliteta in namen daleč od originala. Je ožji in višji, obuta ima smešno majhna platišča in pnevmatike, v notranjosti pa je kvaliteta plastike in tehnologije primerljiva s Kinder jajčkom. S svojo 3 kW baterijo naj bi njegov doseg znašal do 120 kilometrov, njegova najvišja hitrost pa naj bi bila 50 km/h. Če to dejansko drži pa je vprašanje.

combined-kopija-i3

K sreči je cena primera kvaliteti, kar pomeni, da boste za JMW2200 odšteli 25.000,00 kitajskih Juanov, oziroma približno 3.700,00 evrov.

Vir: CarNewsChina.com

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code