Prihod novega bavarskega paradnega konja se bliža. Čeprav so nedavno nazaj na splet pricurljale fotografije razkrite serije 7, so se pri BMW odločili ohraniti kamuflažni vzorec. Ali to pomeni, da z oblikovanjem še niso končali?

Včasih se pač zgodi, da “spy” fotografi ujamejo nekaj česar ne bi smeli. To se je zgodilo tudi s prihajajočo generacijo G11/G12 serije 7, ki je z začetkom novega leta pristala na mnogih spletnih straneh popolnoma brez folije kamuflažnega vzorca. Mesec in pol kasneje se testno vozilo ponovno potika po javnih cestah in je oblečeno v črno-beli vzorec.

g11G12-serija-7 (1)

Zunanji izgled izhaja iz nadaljnega razvoja trenutnega F01/F02 modela, razvoj pa je usmerjen predvsem v izboljšanje voznih izkušenj, zmanjšanje teže in uporabo napredne tehnologije v potniški kabini. Stranke bodo lahko izbirale med dvema paketoma: Pure Design Exellence in BMW M Sport paketom, izvedbi pa se bosta med seboj drastično razlikovali.

BMW 730d naj bi bil od trenutnega modela lažji za kar 170 kilogramov, kar pomeni, da bo njegova teža znašala 1745 kilogramov.

g11G12-serija-7 (3)

Ko bo nova sedmica prišla na trg, bo že uporabljala nešteto tehnoloških bonbončkov in luksuznih podrobnosti, ki bodo zadovoljile še najbolj zahtevne kupce. Sem spada tudi usnjena prevleka za motor in steklena panoramska streha.

g11G12-serija-7 (2)

Med “gadgeti” se znajde tudi brezžično polnjenje pametnih telefonov, upravljanje navigacije z mimiko telesa, izmenjava informacij med voznikom in sopotnikom preko dveh zaslonom, samodejno parkiranje, laserske luči in B&W avdio sistem.

g11G12-serija-7 (4)

Prihod BMW serije 7 lahko pričakujete na letošnjem frankfurtskem avtomobilskem salonu.

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code