Za vse tiste, ki jim serijska notranjost serije 3 ni najbolj všeč, je Carlex Design pripravil ekskluzivni primerek, ki se lahko pohvali z ''dinamično'' notranjostjo.

Kot že vse prejšnje generacije, je tudi trenutna generacija BMW serije 3 v vrhu svojega segmenta, tudi globalno gledano. Če pa vas serijska notranjost pusti ravnodušnega in si želite nekaj več, bo za vas poskrbel znani predelovalec vozil Carlex Design.

Bolgarski predelovalec vozil si je ekskluzivnost primerka zagotovil s prestižno predelavo notranjosti. Lotil se je tako sprednjih kot zadnjih sedežev ter vratnih tapet. Odgovorni trdijo, da so želeli s tako oblikovanim oblazinjenjem pričarati občutek dinamike tudi v notranjosti vozila.

BMWBLOG-carlex-bmw-320i-interior-1 (2)

Naj vas ne zavede na prvi pogled dekorativni karbon, ki ga najdemo na sedežih in celo osrednjem delu volanskega obroča, gre le za izjemno kvalitetno usnje posebne tehnike, ki na prvi pogled res izgleda tako kot karbon.

Vsekakor ne gre za najbolj ekskluzivne predelave podjetja Carlex Design, ampak v primerjavi s serijsko notranjostjo so naredili velik korak naprej, saj izgleda naravnost čudovito. Pri tem podjetju se na podoben način lotevajo tudi modele drugih znamk, pred kratkim so predelali notranjost Mercedes C63 AMG.

BMW 320i sicer poganja štirivaljni bencinski agregat, ki razvije 180 ”konjev” in 271 nevtonmetrov navora med 1250 in 4500 vrtljajev na minuto. Zunanjost se ponaša s kričečo rdečo barvo, najdemo pa ogromno M Performance dodatkov, ki močno prispevajo k agresivnemu izgledu vozila.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code