Nova serija 5 je po mnenju mnogih premalo drugačna od prejšnje generacije. Strokovnjaki podjetja IND Distribution so se lotili tega problema in skupaj z 3D Design odbijači in M Performance deli predstavili precej bolj agresivno različico 530i M-Sport.

S predstavitvijo nove generacije serije 5 je BMW igral varno in obdržal tradicionalne linije te prefinjene limuzine. Nova generacija G30 predstavlja le evolucijo, saj so dizajnerji previdno nadaljevali oblikovalske smernice, ki jih je predstavila že prejšnja F10 generacija. Seveda nova generacija izgleda precej bolj moderno in v koraku s časom, a dizajnerji bi se glede na dinamičen sloves znamke vseeno lahko odločili za nekoliko bolj drzne linije.

BMWBLOG-bmw-530i-ind-distribution-predelava-g30-serija-5 (7)

Za razliko od Audijev in Mercedes-Benzov, se lastniki BMW vozil večkrat poslužujejo predelav. Enako velja za tega lastnika BMW 530i M-Sport v Alpine White barvi. Svojega jeklenega konjička je prepustil strokovnjakom podjetja IND Distribution, kjer je nova serija 5 prejela nekaj kozmetičnih predelav. Začeli so z namestitvijo pred kratkim predstavljenega 3D Design odbijača s sprednjim podaljškom odbijača in strešnim ”spojlerjem”, ki se odlično dopolnjuje z BMW M Performance pragovi in prtljažnim ”spojlerjem”. Na sprednji del vozila so namestili črne M Performance ledvičke, vsi te dodatki novi seriji 5 zagotovo dodajo agresivno noto zunanjosti.

Aluminijasta platišča so skrbno izbrali. Lastnik se je odločil za BBS SR platišča, spredaj dimenzije 19×9,5, zadaj pa 19×11,5. Sicer pa se BBS SR aluminijasta platišča ponašajo z visoko mero kvalitete in obstojnim lakom, ki naj bi bil po besedah proizvajalca zelo odporen na zunanje pogoje.

Sicer pa ima 3D Design v svoji ponudbi tudi številne druge možnosti personalizacije nove serije 5. Vse od optimizacije motornega računalnika do samih predelav motorja in izpušnega sistema, kompletov odbijačev, različnih aluminijastih platišč in še marsikaj drugega.

 

Fotograf: IND Distribution

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code