BMW i3, električno vozilo, na katerega so bavarci izjemno ponosni. Kaj pa se zgodi, ko Japonci iz njega naredijo pravi stvor? Predstavljamo vam BMW i3 “EVO”. Predelava izhaja iz garaže japonskega tuning podjetja Eve Ryn, z drastično spremenjeno zunanjostjo pa poskrbijo, da že tako redek i3 sedaj še toliko bolj izstopa. Eve Ryn so ga […]

BMW i3, električno vozilo, na katerega so bavarci izjemno ponosni. Kaj pa se zgodi, ko Japonci iz njega naredijo pravi stvor? Predstavljamo vam BMW i3 “EVO”. Predelava izhaja iz garaže japonskega tuning podjetja Eve Ryn, z drastično spremenjeno zunanjostjo pa poskrbijo, da že tako redek i3 sedaj še toliko bolj izstopa.

i3-bmw-predelava (3)

Eve Ryn so ga opremili z razširjenimi blatniki, popolnoma preoblikovanim prednjim odbijačem in setom stranskih pragov, zadnjim difuzorjem, ne mankajo pa tudi (pre)velika 20-palčna platišča. Za piko na i so dodani tudi modri poudarki. Govora ni bilo o kakšni predelavi motorja, verjetno zato, ker električnega motorja ni najbolj enostavno predelati. Torej električno vozilo dobi preobrazbo v športnika, če že ni to po naravi. Če je predelava v mejah dobrega okusa ali ne, pa presodite sami.

i3-bmw-predelava (2)

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code