Yas Marina Blue se na F80 M3 prilega kot popolno krojen suknjič. Pa vseeno to ne pomeni, da druge barve, ki so na voljo ne bodo naredile vozila še bolj imenitnega... Imola Red je namreč odlična izbira.

Čeprav je bila Imola rdeča pri E36 M3 na voljo v standardni paleti, zgodba ni enaka za modernega naslednika. Če naročate M limuzino in želite takšnen odtenek, vam opcijo nudi le BMW Individual. Dobra stran je, da Individual program omogoča izbiro praktično katere koli barve na tem svetu…slaba stran je dejstvo, da morate za takšno edinstveno barvo odšteti majhno bogastvo.

imola-red-f80-m3 (2)

Ekipa European Auto Source se je odločila, da M3 potrebuje še kakšno nadgradnjo. Tako je rdeči lepotec prejel BMC Performance zračne filtre, BMW M Performance karbonski podaljšek sprednjega odbijača, M Performance elektronski volan, M Performance črne ledvičke in ESS E-Tronic posodobitev motorja skupaj z Evolution Racewerks Competition Series izpušnimi cevmi brez katalizatorja.

imola-red-f80-m3 (8)

Izgled vozila prejme češnjo na vrhu smetane z novimi poprodajnimi platišči in KW HAS paketom prilagodljivega vzmetenja, oglejte si ga v spodnji galeriji.

Vir: BMWblog

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code