Ko so pri BMW M naznanili, da ne nameravajo narediti serije 4 GC v M izvedbi, so naše sanje o hitrem BMW “hatchbacku” zbledele. Vendar ni vse tako črno-belo, saj se širijo govorice, da bodo pri BMW verjetno ustvarili M Performance verzijo avtomobila in s tem zapolnili luknjo razočaranja, ki so jo povzročili z negativnim odzivom […]

Ko so pri BMW M naznanili, da ne nameravajo narediti serije 4 GC v M izvedbi, so naše sanje o hitrem BMW “hatchbacku” zbledele. Vendar ni vse tako črno-belo, saj se širijo govorice, da bodo pri BMW verjetno ustvarili M Performance verzijo avtomobila in s tem zapolnili luknjo razočaranja, ki so jo povzročili z negativnim odzivom na 4 GC M. Verzija štirice, ki bo po vsej verjetnosti imenovana M440i, bo sovpadala z Facelift izvedbo, ki nas čaka leta 2017.

BMW4-GranCoupe

Znanih še ni veliko podrobnosti, to pa še ne pomeni, da ne moremo podati nekaj ugibanj. Ker bo 2017 440i verjetno proizvedel med 310 in 320 konjskimi močmi, si lahko predstavljamo, da bo M440i v področju okoli 330 konj. Z združevanjem agresivnega podvozja, zavor in ostalih M Performance dodatkov bi to lahko bil ultimativen avtomobil, ki ne izhaja iz M devizije, vendar še vedno ponosno nosi M logotip.

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code