Prikaži kategorije
Domov / Video / POLICIJA na delu (lažna): poskus kraje BMW X5
lazna-policija-na-delu

POLICIJA na delu (lažna): poskus kraje BMW X5


Posnetki o problematičnih voznikih BMW vozil se nadaljujejo. K sreči smo danes že objavili novico,…

…da je bil brezglavi “Valet parking” uslužbenec odpuščen, po tem, ko se je poigral s tujim M4. Najnovejši posnetek huliganov v bavarcih pa prihaja iz južne Afrike, kjer je potekala ugrabitev vozila pod pretvezo policijske aretacije.

V četrtek so v Pretorii lažni policisti v belem M135i z modrimi lučmi ustavili in parkirali zraven črnega E70 X5, nekaj trenutkov za tem je par ljudi, oblečenih v policijske uniforme poskušalo ugrabiti lastnika/voznika črnega SUV-ja. Kriminalno dejanje je, na srečo oškodovancev, posnela očividka v stoječem vozilu. Slednja je sprva mislila, da se voznih in sopotnik le izogibata aretaciji, kmalu pa je ugotovila, da s policisti nekaj ni vredu.

Ker sta žrtvi odreagirali pravilno in se uprli arestu, sta nepridiprava ugotovila da ne bosta kos situaciji in zbežala iz kraja dogodka. Lokalna policija je sporočila, da je bila bela serija 1 kasneje najdena zapuščena nedaleč stran, v potniški kabini pa so našli različne policijske pripomočke, vključno z neprebojnimi jopiči, modrimi lučmi in R5 puško. Slaba novica je ta, da kriminalcev še niso izsledili.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


BMW BMW novice BMW Slovenija BMW novosti BMW test BMW avtonasveti BMWSLO BMW video BMW modeli BMW FEST 

Všečkaj nas!

Spremljaj BMWBLOG Slovenija na Facebooku!

×