BMW F82 M4 postaja vozilo, ki krvavo potrebuje individualizacijo. Poprodajna podjetja so tukaj zato, da ustežejo željam kupcev in se osredotočijo na dodajanje unikatnih podrobnosti.

Takšno nalogo je prejelo tudi podjetje Velos Designwerks iz Miami, Floride. Ameriško podjetje se sicer specializira za izdelavo in prodajo platišč, vendar je pod pokrovom Sakhir Orange tudi njihov chip-tuning, s katerim vozilo od standardnih 431 konjskih moči in 550 Nm navora pridobi še dodatnih 66 KM in 71 Nm navora.

Nekaj delov so dobili tudi od drugih proizvajalcev, tako je oranžen M4 dobil Eisenmann izpušne cevi in izpušni sistem s črnimi Lemans zaključki izpuha. Za izboljšanje aerodinamike je na pomoč priskočil Mode Carbon, od katerega že v imenu razberete kaj bo vseboval. Karbonske dele seveda! Iz karbonskih vlaken je tako zadnji difuzor in prtljažni spojler, sprednji podaljšek odbijača pa je prebarvan v barvo karoserije.

Za češnjo na vrhu smetane poskrbijo platišča, ki vozilo dodajo osvežen izgled. Velos S3 Translucent Frost 20-palčna platišča so oblečena v Michelin PSS  265/30/20 spredaj in 295/25/20pnevmatike zadaj. V spodnji galeriji si lahko natančneje ogledate umetnino.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code