Prikaži kategorije
Domov / Dogodki / Legendarni BMW M1, E21 320 Turbo in več…na enem mestu!
bmw-meet (20)

Legendarni BMW M1, E21 320 Turbo in več…na enem mestu!


Na dogodku, ki se je odvil v kraju Monterey v zvezni državi Kalifornija je bilo mogoče videti same lepote in čudovite bavarske klasike. Zloščene, obnovljene in v popolnem stanju so bile na ogled obiskovalcem dogodka Monterey Car Week.

BMW je na tem dogodku praznoval svojo 100. obletnico obstoja in se zato resnično izkazal z modeli, ki jih je pripeljal na ogled. Na ogled so bile vse različne generacije vozil, najbolj pa so navdušile prav starejše izvedenke BMW in BMW M vozil.

Ob obletnici in primernem dogodku je bilo tako na ogled nekaj, kar se na enem mestu vidi le ekstremno redko; od dirkaških pa vse do zgodovinsko pomembnih BMW modelov. A ker ob takšni lepoti ne želimo izgubljati besed vas vabimo, da si ogledate obsežno galerijo izjemnih vozil. Verjamemo, da se bo za vsakogar našlo kaj primernega.

Uživajte ob ogledu!

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


BMW BMW novice BMW Slovenija BMW novosti BMW test BMW avtonasveti BMWSLO BMW video BMW modeli BMW FEST 

Všečkaj nas!

Spremljaj BMWBLOG Slovenija na Facebooku!

×