Sveži pridih tuning podjetja Leib Engineering se opazi tudi pri predelavi BMW 325i. Podjetje ustvarja v mestu Gießen, in je s pomočjo generalnega direktorja Dominika Leiba in ekipe ustvarilo E92 GT 300.

Ker je GT 300 osnovan na BMW 325i, seveda nima toliko moči, kot njegov močnejši brat z V8 motorjem, vseeno pa se lahko primerjata vsaj po dinamičnem izgledu. Model, ki ga vidite na fotografijah ima pogon na vsa štiri kolesa, moč pa dovaja N53B30 6-valjnik, ki je s pomočjo Leib Engineering pridobil 77 konjskih moči.

Izpušni sistem, ki združuje sprednje cevi, srednji Supersprint dušilec in zadnji glušnik iz 330i Performance regulacijskim ventilom, katerega zvok lahko prehaja od “blagega” na “divjega” z uporabo pritiska na gumb na M-multifunkcijskemu volanu, dodaja še 15 konjskih moči. Vse skupaj je v Leib E92 GT 300 dobrih 310 konjskih moči, s katerimi že lahko konkurira popularnemu turbo bratu 335i.

Natančno premišljen projekt E92 GT 300 je poudarjen tudi z namestitvijo odzivnega in trdnega sistema BMW Performance zavor z močnim delovanjem 6-batnih čeljusti in 338 milimetrskih zavornih diskov na prednji osi, ter 2-batnih čeljusti in 324 mm velikih zavornih diskov na zadnji osi. Dodan je tudi komplet KW prilagodnjivega vzmetenja variacije 3, ki je zelo priljubljena med ambicioznimi vozniki.

Seveda ne smemo pozabiti tudi na popolno kombinacijo platišč in pnevmatik, 19-palčna BBS CH-R platišča in Pirelli P Zero pnevmatike dimenzij 235/35R19 in 275/30R19 močno pripomorejo k impresivnemu izgledu “Pearl White” coupeja, ki sedaj izraža več športnosti. Kar se tiče karoserije, je sprememba narejena samo z dodajanjem zadnjega spojlerja iz karbonskih vlaken podjetja Kerscher Tuning, in BMW Performance zadnji difuzor.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code