Tuning podjetje, ki izhaja iz Japonske, Liberty Walk je znano po svojih agresivnih in ekscentričnih predelavah karoserije, ki so bile uporabljene že na veliko super-avtomobilih in športnikih. Podjetje je najbolj zaslovelo po predelavah Nissanov GT-R, sedaj pa so se lotili tudi BMW M3 kabrioleta, ki je bil pred kratkim transportiran v Vancouver, Kanado, kjer se […]

Tuning podjetje, ki izhaja iz Japonske, Liberty Walk je znano po svojih agresivnih in ekscentričnih predelavah karoserije, ki so bile uporabljene že na veliko super-avtomobilih in športnikih.

liberty-walk-m3 (2)

Podjetje je najbolj zaslovelo po predelavah Nissanov GT-R, sedaj pa so se lotili tudi BMW M3 kabrioleta, ki je bil pred kratkim transportiran v Vancouver, Kanado, kjer se ga je lotil še SR Auto Group. Dodali so mu še PUR LX12 platišča dimenzij 19×10,5 spredaj in 19×12 zadaj. Za dodaten izstopajoč efekt so platiščem dodali tudi rdeč odtenek, ki sovpada z Dinan rdečimi zavornimi čeljustmi.

liberty-walk-m3 (4)

Verjetno je to prvi E92 M3 Cabrio, ki je bil deležen karoserijske poporodajne predelave Liberty Walk. Verjetno bo lastnik imel kar nekaj problemov z ležečimi policaji, res pa je, da je tukaj v vzpredju izgled vozila in ne njegova praktičnost.

liberty-walk-m3 (3)

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code