K tej izraziti predelavi močno pripomore tudi oranžna barva, ki se BMW M4 nedvomno odlično poda. Škoda le, da na pogled zanimiva predelava ne vključuje tehničnih predelav.

Čeprav predelovalska hiša Liberty Walk vedno stoji za nekako nenavadnimi predelavami s poširjenimi blatniki, ki so kar privijačeni na obstoječ blatnik, robustnimi odbijači in ”spojlerji”, verjamemo, da njihovi izdelki najdejo svoje kupce.  Danes vam predstavljamo primerek nemškega športnega kupeja BMW M4, katerega lastnik si je zaželel nekoliko drugačne predelave. Vsekakor je uspela unikatna in zanimiva predelava, ki bo pritegnila poglede mimoidočih, zavedamo pa se, da ne bo povšeči prav vsem.

BMWBLOG-bmw-m4-liberty-walk-forgiato-tuning-1 (4)

Predelave zunanjosti vključujejo Forgiatos TEC 2.2-R aluminijasta platišča iz Tecnica Performance serije. Na voljo v velikosti od 20 do 22 palcev zagotavljajo širok nabor morebitnih kupcev. Kljub temu, da celotna zunanjost po predelavi predstavlja izrazite dodatke, ki se skorajda dotikajo tal, ta BMW M4 ohranja podvozje in motorni prostor enak kot že serijski. Pod motornim pokrovom se nahaja 3,0-litrski vrstni šestvaljni bencinski motor z dvema turbinama, ki razvije 431 ”konjev” in 550 nevtonmetrov navora.

Serijski BMW M4 do stotice pospeši v zavidljivih 4,1 sekunde, ko je opremljen s samodejnim dvosklopnčim DCT menjalnikom, z ročnim pa pospešek traja 0,2 sekunde več. Ostaja pa vprašanje, ali se je pospešek do stotice kaj spremenil, saj dodani deli na pogled izgledajo dokaj masivno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code