Lightweight Performance je razkril svoj projekt LW M2, ki je osnovan na strupenem M malčku, BMW F87 M2. Predelava je občutna!

Lightweight Performance je tako predstavil zelo napadalno izvedenko malega športnika M2. Že na prvi pogled izgleda različica LW M2 povsem neodvisna, saj jo je podjetje opremilo z zanimivimi in agresivnimi dodatki. Črno obarvane ledvičke se optično čudovito zlijejo s sprednjimi svetili, črno pa so obarvane tudi stranske hladilne reže. Tudi sprednji odbijač je vizualno nekoliko modofociran, določeni predeli pa so odeti v črnino, ki doda potrebno agresivnost.

Majhne a zelo efektivne nadgradnje napravijo M2 vizualno še širšega, kar poudarja njegovo športno noto. Seveda Lightweight Performance poskrbi, da avtomobil izgleda vrhunsko, zato so na zadek namestili velik spojler. Skupaj z nekaterimi drugimi aerodinamičnimi dodatki zadnji spojler izboljša stabilnost pri visokih hitrostih, poskrbi pa za potreben pritisk avtomobila k tlom.

Lightweight-Performance-BMW-M2-F87-LW-M2-Tuning-03

Tudi pogonski sklop je bil močno prilagojen in ponuja več moči ter večje hitrosti. Namesto standardnih 370 konjskih moči po namestitvi nadgradnje podjetja Lightweight Performance M2 razvije prestižnih 450 konjskih moči, ki jih je večinsko pridobil po zaslugi boljšega dotoka zraka in odvodnih cevi. Šestvaljnik je prejel izpušni sistem iz titana, ki se zaključi s karbonskimi zaključki in občutno spremeni zvočno kuliso, ki LW M2 ločuje od osnovne različice vozila.

Avtomobil je opremljen s prav posebnimi črnimi 19-palčnimi platišči, pod njimi pa se skriva še močnejši zavorni sistem Glede na končno hitrost, ki znaša 297 km/h je slednji še kako potreben.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code