Tudi Lumma Design so se lotili predelave BMW i družine. Pred kratkim smo že pisali o Manhartovi različici, za odgovor konkurenci so tako pri LD računalniško predelali BMW i3 in BMW i8. CLR i3 predelava ima dodan prednji podaljšek odbijača, nov pokrov motorja, stranice iz karbonskih vlaken in 22-palčna lita platišča. Podoben styling paket krasi tudi CLR […]

Tudi Lumma Design so se lotili predelave BMW i družine. Pred kratkim smo že pisali o Manhartovi različici, za odgovor konkurenci so tako pri LD računalniško predelali BMW i3 in BMW i8.

lummadesigni3

CLR i3 predelava ima dodan prednji podaljšek odbijača, nov pokrov motorja, stranice iz karbonskih vlaken in 22-palčna lita platišča. Podoben styling paket krasi tudi CLR i8, ki se ponaša s spremenjenjenim zadnji odbijačem, športnim difuzorjem in svetlo zelenimi linijami.

Pri Lumma še niso natančno povedali, kakšna bo cena predelav za BMW i3 in i8 modela, če bo dovolj zanimanja pa lahko pričakujemo ceno modifikacije med 10 in 15.000,00 evri. Glede na to, da sta i modela obdana z visoko kakovostnimi materiali je možno, da bodo cene tudi višje.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code